Holland Paviljoen op Power-Gen 2016

18 December, 2015

Wilt u exposeren op de invloedrijkste en belangrijkste vakbeurs en conferentie op energiegebied in Europa? Meldt u dan nu aan voor het Holland Paviljoen met behulp van bijgaand formulier!

Van 21-23 juni 2016 vindt in de Fiera Milano City te Milaan de vakbeurs Power-Gen Europe 2016 plaats. Jaarlijks nemen steeds meer bedrijven en organisaties uit de energiesector deel aan de Power-Gen Europe. Ook volgend jaar is de Nederlandse industrie prominent aanwezig met een Holland Paviljoen. We willen graag aan de wereld laten zien wat wij in Nederland doen en kunnen: Nederlandse bedrijven op het gebied van productie, distributie en toelevering gerelateerd aan energie opwekking alsmede duurzame energie, bundelen hun krachten in een collectieve presentatie.

Meer informatie over de Power-Gen 2016 vindt u op www.powergeneurope.com.

Een verslag van de inzending in 2015 treft u bijgaand aan.

Holland Paviljoen op Power-Gen 2016
Vereniging FME organiseert een Holland Paviljoen op de Power-Gen 2016 in Milaan en heeft tijdens de afgelopen beurs in Amsterdam en heeft al een optie genomen op een paar naast elkaar gelegen blokken.

Promotie
Traditiegetrouw wordt de Nederlandse inzending ondersteund door verschillende promotionele activiteiten. In overleg met de deelnemers zal worden gekeken naar geschikte aanvullende ondersteunende activiteiten, waarvoor uw relaties uitgenodigd kunnen worden. Met deze promotionele activiteiten wordt de zichtbaarheid en de uitstraling van het paviljoen vergroot.

Er staat daarbij een professioneel team voor u klaar gedurende de voorbereiding en uitvoering van de vakbeurs zodat u volledig wordt ontzorgd. En tot slot behaalt u een financieel voordeel wegens de spreiding van gezamenlijke kosten zoals standbouw en – ontwerp, gemeenschappelijke ruimtes, hostess en catering, energie etc.

Kosten
De investering voor deelname bedraagt € 995,00 per m2 all in (ex. BTW).
Gereduceerd tarief
Voor leden DGTA en DES € 945,00 per m2 all in (ex. BTW).
Voor leden FME € 895,00 per m2 all in (ex. BTW).

Uw minimale standaardstand grootte dient 9m2 (exclusief het aandeel in het collectieve gedeelte) te zijn.

Bovengenoemde kosten zijn inclusief grondhuur, standbouw, organisatie, catering, deelnemersbijeenkomst, promotionele activiteiten en basis vermelding in de online catalogus, internet, schoonmaak enz. De vierkante meters van de collectieve ruimte worden verdeeld onder de deelnemers.

Bovengenoemde kosten zijn exclusief BTW en exclusief reis- en verblijfkosten, kosten voor transport, verzekering van de expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand.

Aanmelden
Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan het Holland Paviljoen op de Power-Gen 2016? Dan verzoeken wij u bijgaand deelnameformulier zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk
5 februari terug te sturen.

Let op! Bij de indeling van het paviljoen zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding. FME bepaald met de stand bouwer de uiteindelijke indeling.

Deelnemersbijeenkomst
Na de deelnemersbijeenkomst ontvangt u een factuur voor 50% van de kosten, de resterende 50% volgt na afloop van de beurs.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u direct contact opnemen met:
Ingrid Kerklaan, T: 079 3531284, E: ingrid.kerklaan@fme.nl
Rogier Blokdijk, T: 079 3531295 E: rogier.blokdijk@fme.nl

Algemene voorwaarden FME


Share:

Comments are closed.