Holland Clean Energy Guide

“Your Guide to the Clean Energy Sector in the Netherlands “

 

Schrijf u nu in voor de Holland Clean Energy Guide en presenteer uw organisatie bij meer dan 5.000 contacten wereldwijd !

http://aanmelden.cleanenergyholland.com/

In samenwerking met de TopSector Energy geeft Cleantech Holland dit jaar de Holland Clean Energy Guide (HCEG) uit. Deze gids biedt uw organisatie de unieke kans om uzelf wereldwijd te presenteren. DE HCEG is een op het buitenland gerichte gids waarin de profielen van organisaties actief in de Nederlandse clean energy sector centraal staan.

De HCEG wordt verspreid onder meer dan 5.000 relaties, partners en instanties over de hele wereld. Zo zal deze onder andere naar relevante Nederlandse ambassades, consulaten en NBSO’s worden gestuurd. Daarnaast wordt de HCEG gedeeld met o.a. alle grote energiespelers wereldwijd; TSO’s en DSO’s, investeerders, Climate Technology Network, project- en gebiedsontwikkelaars en overheidsofficials in binnen- en buitenland.

Nieuw(!)

  • Eerste gids specifiek voor bedrijven in Clean Energy: alleen bedrijven met een product of dienst in de clean energy sector worden toegelaten tot deze gids.
  • Digitale link: naast de hardcopy versie van de gids zal ook een speciale website worden gecreëerd waarin de bedrijfsprofielen zullen worden opgenomen en gezocht kan worden op bedrijven in een specifieke (sub)sector.
  • Gereduceerde prijs organisatieprofiel: gegevens het belang van de gids biedt de TopSector Energie u graag een organisatieprofiel aan voor slechts €149,- excl. BTW, start-ups en TKI leden betalen slechts €49,- *.
  • Indexering: naast de reeds bestaande zoekmatrix achter in de gids wordt uw profiel geactiveerd bij alle sub-sectoren  binnen de clean energy.

 

Aanmelden

Aanmelden kan middels de volgende link: http://aanmelden.cleanenergyholland.com/

tes


Share: