Cleantech Network Event

21 May, 2015

Op dinsdag 2 juni organiseert YES!Delft samen met FME het Cleantech Network Event. Dit is hét event waar innovatieve start-ups, de markt, overheid, onderzoeksinstituten en investeerders bijeenkomen om actief de brug te slaan tussen innovatie, corporate kracht, kennis en beleid. Mkb meets start-ups, vraag meets aanbod. De domeinen die centraal staan tijdens dit Cleantech Network Event: energie, water, wind, materialen en logistiek en transport.

FME Cluster Energy
Het Cleantech Network Event is helemaal in lijn met de FME-clusteraanpak. In onze clusters, waaronder Energy, leggen we gericht verbindingen tussen bedrijven, kenniscentra, klanten en financiers om ketenbrede oplossingen voor marktvragen te vinden.

Eén van de sprekers tijdens het Cleantech Network Event is Hans van Breugel van FME-lidbedrijf Tocardo, een innovatief mkb-bedrijf dat turbines bouwt voor getijdenenergie en slim gebruik maakt van de kracht van de keten. Enerzijds door technologie uit start-ups over te nemen (IHC Tidal – Econcern), anderzijds door een groot maritiem technologieconcern (Huisman) als medeaandeelhouder aan te trekken.

Programma
13.00 – 14.00 uur Registratie en lunch
14.00 – 15.00 uur Perspectieven op Cleantech met:

– innovatie: Mark Bünger, Lux Research
– investeringen: Alexander van Os, Yellow and Blue
15.30 – 16.30 uur Rondetafels verzorgd door Cleantech startups
16.30 – 18.30 uur Netwerkborrel

Locatie
YES!Delft, Molengraaffsingel 12, 2629 JD Delft

Aanmelden
Je kunt je tot 2 juni aanmelden met je persoonlijke code cleantech2015-120.

YES!Delft
Met ruim 150 bedrijven is YES!Delft een van de grootste technologische incubators van Europa. Bij YES!Delft zetten jonge ondernemers hun ideeën om in business. Dit is vooral te danken aan het relevante netwerk van de organisatie, waartoe ook FME behoort.


Share:

Comments are closed.