WETEX Water, Energy, Technology & Environment Exhibition (vol!)

Trade fair

Locatie: Dubai
Datum: van 04-10-2016 t/m 06-10-2016


Logotype_Holland+you

 

Unieke Kansen voor Nederlandse Bedrijven in Verenigde Arabische Emiraten

 

 

 

Neem deel aan het Holland Paviljoen op de Water, Energy, Technology and Environment Exhibition (WETEX)

Dubai 4-6 Oktober 2016

 

  • Datum, tijd en plaats: 4 oktober 2016 – 6 oktober 2016 | hele dag | Dubai
  • Contactpersoon: Rogier Blokdijk, T (079) 353 12 95
  • Aanmelden  Nu aanmelden!
  • Kosten: Standaard deelname bedraagt € 3.500,- Heb je meer ruimte nodig, neem dan contact met ons op.

 

Achtergrond

Sinds de ontdekking van olie in de Verenigde Arabische Emiraten meer dan 65 jaar geleden, is het land getransformeerd tot een moderne staat met een hoge levensstandaard. De VAE verbruiken door zijn ligging, maar ook door de levensstijl, veel energie en water: 83% meer dan het gemiddelde verbruik wereldwijd. De Emiraten hebben zichzelf als doel gesteld om in 2021 24% van haar energie uit low carbon bronnen te verkrijgen (in 2014 was dit slechts 0.2%). De Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) investeert de komende jaren 27 miljard dollar in cleantech oplossingen (voor water, energie en milieu). Een delegatie onder leiding van DEWA CEO Saeed Al Tayer bracht op 9 maart jl. een bezoek aan Nederland met als doel de ambitieuze doelstellingen op duurzaamheidsgebied van DEWA toe te lichten en Nederlandse bedrijven te informeren over de kansen in Dubai.

Gezien deze ambitie van de VAE en de mogelijkheden voor de Nederlandse sector werken Cleantech Holland, NWP, Rotterdam Partners, Cleantech Delta, Water Alliance, Envaqua, de NVDE en de TopSector Energie samen om zich met verschillende bedrijven en organisaties in Dubai te presenteren. We willen Nederland op de WETEX promoten als land van kennis en kunde op het gebied van watermanagement, duurzame energie en milieutechnologie, middels een landenpaviljoen waar Nederlandse bedrijven en organisaties aan deel kunnen nemen. De gehele Nederlandse cleantech sector staat centraal.

In het Holland Paviljoen is ruimte voor de individuele bedrijfspresentatie en deelnemers kunnen tevens gebruik maken van een ruime collectieve Holland Lounge waar u bezoekers en gasten koffie en thee kunt aanbieden. Tevens ondersteunen wij in samenwerking met DEWA en de Dubai Chamber of Commerce and Industry  verschillende B2B activiteiten zoals matchmaking en bedrijfspresentaties. Tenslotte ondersteunt Philips de Nederlandse deelnemers door de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van de presentatieruimte in het Philips paviljoen voor uw eigen (bedrijfs)presentaties.

Voordelen

Voor de deelnemers in het Holland paviljoen worden veel organisatorische zaken uit handen genomen in vergelijking met het op eigen kracht aan een vakbeurs deelnemen.  Verder heeft een collectieve stand een grote aantrekkingskracht op bezoekers, zijn de kosten lager en wordt het paviljoen bezocht door pers- en VIP-groepen. Daarnaast werken we samen met DEWA en de Dubai Chamber of Commmerce and Industry om verschillende B2B meetings te promoten en ondersteunen. DEWA heeft aangeboden om deelnemers te helpen bij maken van afspraken met autoriteiten in Dubai.

Bezoekers profiel

DEWA organiseert al sinds 1999 de Water, Energy, Technology and Environment Exhibition (WETEX) in Dubai. Op dit zeer internationale event presenteren meer dan 20 landen hun kennis en kunde middels een “country pavilion”.

Meer dan 25.000 deelnemers waaronder wereldleiders, internationale beleidsmakers, management uit de industrie, investeerders, deskundigen, academici en journalisten bezoeken jaarlijks de WETEX. Een ieder is op zijn manier op zoek naar praktische en duurzame oplossingen voor de hedendaagse duurzaamheidsvraagstukken en uitdagingen op het gebied van klimaatverandering.

Extra informatie

Website WETEX

Kansenrapport Energie

Rapport Factfinding missie water 2015

Aanmelden

Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan het Holland paviljoen  op de WETEX 2016? Dan verzoeken wij u het WETEX 2016 deelnameformulier zo spoedig mogelijk terug te sturen. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Deze activiteit zal doorgaan als minimaal 20 bedrijven en organisaties zich hebben aangemeld. Dit zal zo spoedig mogelijk worden gedeeld met de ingeschreven deelnemers.

Deelnemersbijeenkomst

Er zal voorafgaand aan de beurs een deelnemersvergadering worden georganiseerd bij FME in Zoetermeer om praktische zaken met elkaar te bespreken. Tijdens deze bijeenkomst zal een vertegenwoordiger van DEWA aanwezig zijn. Pas na de deelnemersbijeenkomst ontvangt u een factuur voor deelname.

Vragen / Opmerking

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met:

Cleantech Holland:

Rogier Blokdijk T: 079-3531295 E: rogier.blokdijk@fme.nl

NWP:

Annemieke van Zuylen T: 070 3043708 E: a.vanzuylen@nwp.nl

Deelnamepakket

Water, Energy, Technology and Environment Exhibition 2016 Full Service Standbouw en Deelname
Eigen standruimte Aan gangpad met ruimte voor eigen bedrijfspresentatie inclusief bedrukte posterwand en bedrijfslogo van ongeveer 5m2 met doorloop naar de collectieve ruimte
Exposanten kaarten* 2
Collectieve Ruimte (Holland Lounge)

Grenst aan eigen standruimte

B2B meetingplek tafels en stoelen

Bar met zitjes en aanbod warme en koude dranken

Holland promomiddelen

Wifi (onder voorbehoud)

Dagelijkse schoonmaak

Exposure en Promotie

Verplichte beursregistratie

Brochure en persmap

Programma ter promotie Nederlandse sector

(presentaties, B2B meetings)

Netwerkreceptie en ontvangst delegaties op de stand

Reis en verblijf Reis en verblijf deelnemers niet inbegrepen; wij maken wel een vrijblijvende aanbieding.
Deelnamekosten 3500 EURO
Standaard deelname bedraagt 3500 Euro. Heeft u meer ruimte nodig ; neem gerust contact op.

Download hier het deelnameformulier!

CTH FME TSE NWP


Share:

Comments are closed.