WETEX 2018 : Water, Energy Technology and Environment Exhibition in Dubai. Op weg naar EXPO 2020

Trade fair

Locatie: Dubai
Datum: van 23-10-2018 t/m 25-10-2018


De VAE verbruiken door de ligging, maar ook door de levensstijl, veel energie en water: 83% meer dan het gemiddelde verbruik wereldwijd. De Emiraten hebben zichzelf als doel gesteld om in 2021 24% van het energieverbruik uit low carbon bronnen te verkrijgen (in 2014 was dit slechts 0.2%). De Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) investeert de komende jaren 27 miljard dollar in cleantech oplossingen (voor water, energie en milieu). Daarnaast vindt in 2020 de World EXPO plaats in Dubai. De focus tijdens deze EXPO2020 ligt ook op water, energie en milieutechnologie. De WETEX is de uitgelezen mogelijkheid om uw organisatie voor te bereiden en voor te selecteren om hieraan mee te kunnen doen.

Gezien de ambitie van de VAE en de daarbij horende mogelijkheden voor de Nederlandse sector werken Cleantech Holland, FME, NWP, Water Alliance, ENVAQUA en de TopSector Energie voor het 3e jaar op rij samen om zich in Dubai te presenteren. Wij willen Nederland op de WETEX promoten als land van kennis en kunde op het gebied van watermanagement, duurzame energie en milieutechnologie door de realisatie van een landenpaviljoen waar Nederlandse bedrijven en organisaties aan deel kunnen nemen. De gehele Nederlandse cleantech sector staat centraal.

In het Holland Paviljoen is ruimte voor individuele bedrijfspresentaties en deelnemers kunnen tevens gebruik maken van een ruime collectieve Holland Lounge waar bezoekers en gasten kunnen worden ontvangen. Daarnaast ondersteunen wij in samenwerking met DEWA en de Dubai Chamber of Commerce and Industry verschillende B2B activiteiten zoals matchmaking en bedrijfspresentaties.

Voordelen

Voor de deelnemers in het Holland Paviljoen worden veel organisatorische zaken uit handen genomen in vergelijking met het op eigen kracht aan een vakbeurs deelnemen. Verder heeft een collectieve stand een grote aantrekkingskracht op bezoekers, zijn de kosten lager en wordt het paviljoen bezocht door pers- en VIP-groepen. Daarnaast werken we samen met DEWA en de Dubai Chamber of Commmerce and Industry om verschillende B2B meetings te organiseren en ondersteunen. In de afgelopen jaren hebben wij met DEWA een goede relatie opgebouwd en DEWA ondersteunt ons in het maken van afspraken met autoriteiten en met de voorbereidingen voor de EXPO2020. We werken daarnaast ook samen met de Ambassade en het Consulaat om deelnemers te ondersteunen in het zaken doen in de Verenigde Arabische Emiraten en de Golf regio.

Bezoekers

DEWA organiseert al sinds 1999 de Water, Energy, Technology and Environment Exhibition (WETEX) in Dubai. Op dit zeer internationale event presenteren 717 deelnemers uit meer dan 32 landen hun kennis en kunde middels een “country pavilion”.

Meer dan 32.000 deelnemers waaronder wereldleiders, internationale beleidsmakers, management uit de industrie, investeerders, deskundigen, academici en journalisten bezoeken jaarlijks de WETEX. Een ieder is op zijn manier op zoek naar praktische en duurzame oplossingen voor de hedendaagse duurzaamheidsvraagstukken en uitdagingen op het gebied van klimaatverandering.

 

Extra informatie (dubbelklik voor weblink)

Website WETEX

Verslag Deelname Wetex 2016

Rapport Factfinding missie water 2015

Kansenrapport Energiesector VAE

Kansenrapport Watersector VAE

Kansenrapport Expo 2020 Dubai

 

Aanmelden

Is uw belangstelling gewekt en wilt u deelnemen aan het Holland Paviljoen op de

WETEX 2018? Dan verzoeken wij u bijgaand deelnameformulier zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 31 augustus 2018 terug te sturen. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Deelnemersbijeenkomst

Er zal voorafgaand aan de beurs een deelnemersvergadering worden georganiseerd bij FME in Zoetermeer om praktische zaken met elkaar te bespreken. Pas na de deelnemersbijeenkomst ontvangt u een factuur voor deelname. 

Vragen / Opmerking

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met:

Ingrid Kerklaan                 T: 079-3531284                E: ingrid.kerklaan@fme.nl

Rogier Blokdijk                 T: 079-3531295             E: rogier.blokdijk@fme.nl

Kosten voor deelname

Water, Energy, Technology and Environment Exhibition 2018 Full Service Standbouw en Deelname
Eigen standruimte +/- 5m2 aan gangpad met ruimte voor eigen bedrijfspresentatie en doorloop naar de collectieve ruimte, inclusief bedrukte posterwand en bedrijfslogo
Exposanten kaarten 2
Collectieve Ruimte (Holland Lounge)

Grenst aan eigen standruimte

B2B meetingplek met tafels en stoelen

Bar met zitjes en aanbod warme en koude dranken

Holland promomiddelen

Wifi (onder voorbehoud)

Dagelijkse schoonmaak

Exposure en Promotie

Individueel Matchmakingprogramma Beursorganisatie + DEWA

Workshop NL en DEWA over EXPO2020

Programma ter promotie Nederlandse sector

(presentaties, B2B meetings)

Netwerkreceptie en ontvangst delegaties op de stand

Reis en verblijf Reis en verblijf deelnemers niet inbegrepen; wij maken wel een vrijblijvende aanbieding.
Deelnamekosten 3500 EURO

Standaard deelname bedraagt 3500 euro. Heeft u meer ruimte nodig, neem gerust contact op.

Voor start-ups zijn er speciale regelingen mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 Share:

Comments are closed.