Neem deel aan het Holland Paviljoen op de World Future Energy Summit (WFES) (VOL)

Trade fair

Locatie: Abu Dhabi
Datum: van 18-01-2016 t/m 21-01-2016


The World Future Energy Summit is een jaarlijks evenement gewijd aan de voortgang van de toekomstige energievoorziening, energie –efficiëntie en schone technologieën.  Op dit zeer internationale event komen jaarlijks meer dan 35.000 deelnemers af en meer dan 20 landen presenteren hun duurzame energiesector middels een “country pavilion”.

Doelgroep
Deze beurs en conferentie wordt bezocht door meer dan 100 officiële delegaties uit 41 landen. Graag willen wij aan deze delegaties, en met name de delegaties uit de doellanden van de TopSector Energie, presenteren wat Nederland te bieden heeft op het gebied van de toekomstige energievoorziening.

Op dit evenement willen wij Nederland promoten als land van kennis en kunde op het gebied van duurzame energie. Dit willen wij bewerkstelligen middels een country pavilion waar Nederlandse bedrijven en organisaties aan deel kunnen nemen. De gehele Nederlandse (duurzame) energiesector staat centraal.

Achtergrond voor dit evenement is het Masdar Initiative, een kapitaalkrachtig staatsfonds waarmee
Abu Dhabi een grote sprong vooruit wil maken met de energie-inrichting van de Verenigde Arabische Emiraten. Met masdar wordt geïnvesteerd in onderzoek, ontwikkeling en commercialisering van schone (energie)technologie. Onderdeel van het initiatief is de ontwikkeling van Masdar City, een CO2 neutrale en afvalvrije stad. Nadere informatie vindt u op de website www.masdar.ae

De volgende thema’s staan centraal op de WFES:

• Photovoltaic • Waste to Energy
• Solar Thermal Technology • Carbon management & storage
• Concentrated Solar Power • Hydro Power
• Wind energy • Bio Energy
• Energy Efficiency • Geothermal Energy
• Smart Grids • Advanced Transportation

Voordelen
Voor de deelnemers in dit paviljoen worden veel organisatorische zaken uit handen genomen in vergelijk met het op eigen kracht aan een vakbeurs deelnemen. Verder heeft een collectieve stand een grote aantrekkingskracht op bezoekers,  zijn de kosten lager en wordt het paviljoen bezocht door pers- en VIP-groepen.

Kosten voor deelname

World Future Energy Summit 2016 Reguliere Stand
Deelname middels posterpresentatie  3 m²
Exposanten kaarten* 2
Collectieve Ruimte m² Hostess
Faciliteiten
Warme en koude dranken
Stroopwafels e.d.
Holland promomiddelen
Wifi (onder voorbehoud)
Dagelijkse schoonmaak
Exposure in div. publicaties Verplichte beursregistratie
Brochure
Persmap
Aanbieden reis arrangement
Netwerkreceptie en ontvangst delegaties
Deelnamekosten €  2.795,00
Naast posterdeelname zijn er nog andere mogelijkheden om deel te nemen. Neem hiervoor contact op met onze organisatie.

Bezoekers profiel
Meer dan 32.000 deelnemers uit 170 landen, waaronder wereldleiders, internationale beleidsmakers, management uit de industrie, investeerders, deskundigen, academici en journalisten bezoeken jaarlijks de World Future Energy Summit. Een ieder is op zijn manier op zoek naar praktische en duurzame oplossingen voor de hedendaagse energiezekerheid en uitdagingen op het gebied van klimaatverandering.

Aanmelden
Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan het Holland paviljoen  op de
World future Energy Summit 2016? Dan verzoeken wij u bijgaand deelnameformulier zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk  27 november 2015 terug te sturen. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Deelnemersbijeenkomst
Er zal voorafgaand aan de beurs een deelnemersvergadering worden georganiseerd in Zoetermeer om praktische zaken met elkaar te bespreken. Na de deelnemersbijeenkomst ontvangt u een factuur.

Vragen / Opmerkingen
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u direct contact opnemen met:
Rogier Blokdijk, T: 079-3531295   E: rogier.blokdijk@fme.nl
Ingrid Kerklaan, T: 079 3531284, E: ingrid.kerklaan@fme.nl

Deelnameformulier Holland Paviljoen op WFES 2016

Download hier het kansenrapport


Share:

Comments are closed.