Missie naar de World Future Energy Summit 2020

Trade mission

Locatie: Abu Dhabi
Datum: van 12 Jan, 12:00 t/m 16 Jan, 12:00


Ben jij actief op het gebied van water-, energie- of voedseltechnologie? Neem dan deel aan deze missie naar de World Future Energy Summit (WFES) en ontmoet jouw (potentiële) zakenpartners in de collectieve Holland Lounge op deze Summit tijdens de Abu Dhabi Sustainability Week van 13 – 16 januari 2020.

FME organiseert tijdens deze beurs, in samenwerking met RVO en de Nederlandse Ambassade in Abu Dhabi,  een aantrekkelijk collectief programma voor deelnemers. Het doel is om prominent aanwezig te zijn tijdens de WFES. Dit is ook van belang in aanloop naar de Dubai Expo die in oktober 2020 van start gaat.

De World Future Energy Summit is onderdeel van de Abu Dhabi Sustainability week en een wereldwijd industrieplatform dat bedrijven in de energie- en de sustainability sector samenbrengt met hun innovaties op het gebied van schone technologieën  en efficiënte oplossingen voor een duurzame toekomst. De WFES is hét B2B sustainability event in de Golfregio.

Programma

Het programma van deze missie bestaat uit:

  • Twee dagen beursbezoek aan de WFES met een collectief programma in het Holland Paviljoen en de mogelijkheid om je bedrijf te presenteren en zakenpartners te ontvangen.
  • Twee dagen collectief bezoekprogramma in Abu Dhabi en Dubai.

Kansrijke sectoren

In 2019 hebben 800 bedrijven uit 40 landen deelgenomen aan de beurs, die is onderverdeeld in de volgende 6 sectoren:

  • Energy: energietransitie, alternatieve brandstoffen, duurzame energie productie, opslag en distributie.
  • Water: duurzame productie, behandeling en distributie. Oplossingen voor waterschaarste en lange termijn investeringen in waterveiligheid, efficiëntie en innovatie in relatie tot de energy-water-food nexus.
  • EcoWASTE: duurzaam afvalmanagement en oplossingen voor afvalrecycling in de Golfregio.
  • Solar: publiek private samenwerkingen op het gebied van innovatie, opwek en opslag van de belangrijkste hernieuwbare energie voor de MENA regio.
  • Green Buildings: nieuwe technologieën voor energie-efficiënt en kostenefficiënt bouwen aan slimme en groene huizen van de toekomst.
  • Mobility: duurzaam men emissieloos transport door elektrificatie en automatisering

Kosten

 € 500,- excl. btw per organisatie (maximaal 2 personen)

Share:

Comments are closed.