Matchmaking Event met Duitse Smart Grid bedrijven hier in Nederland

Matchmaking trip

Locatie: Zeist
Datum: van 28 Oct, 10:00 t/m 30 Oct, 17:00


Graag attenderen we jullie op de Nederlands-Duitse Smart Grids Dagen van 28 – 30 oktober aanstaande en de bijbehorende Nederlands-Duitse Smart Grids Meeting. We zullen informeren over de kansen in beide landen en Nederlandse en Duitse bedrijven met elkaar in contact brengen. De bijeenkomst is vooral gericht op kennisoverdracht en het leggen van contacten.. Op dinsdag 28 en donderdag 30 oktober biedt de Handelskamer bovendien talrijke mogelijkheden om direct in gesprek te komen met Duitse branche-experts. Deelname aan de bijeenkomst evenals aan individuele matchmakinggesprekken is kosteloos.

Matchmaking

Voor 28 en 30 oktober kunnen Nederlandse bedrijven afspraken met de Duitse deelnemers bij ons aanvragen.  Wij verzoeken om aanmelding voor 17 oktober, zodat we voldoende tijd hebben om rekening te houden met de wensen van de aanvragers.

De bijeenkomst is vooral gericht op kennisoverdracht en het leggen van contacten.. Op dinsdag 28 en donderdag 30 oktober biedt de Handelskamer bovendien talrijke mogelijkheden om direct in gesprek te komen met Duitse branche-experts.

Meeting

Op 29 oktober vindt de Nederlands-Duitse Smart Grids Meeting plaats, te Woudschoten in Zeist. Het programma van deze dag treft u tevens in de bijlage aan. Nederlandse bedrijven met interesse in het onderwerp zijn van harte uitgenodigd. We verzoeken ook hier om aanmelding voor 17 oktober, zodat we voldoende faciliteiten voor eenieder kunnen organiseren.

Programma

Klik hier voor het actuele programma

 Share:

Comments are closed.