Inkomende handelsmissie Taiwan – Thema: Smart Cities

Trade mission

Locatie: Amsterdam
Datum: 18-10-2016


Inkomende Missie Smart Cities Taiwan

Sectoren: Energie , Mobility/Transportation, Internet of Things /Security

18 Oktober 2016 Amsterdam Arena

 

Een delegatie van bedrijven en organisaties uit Taiwan op het gebied van Smart Cities reist af naar Nederland. Op dinsdag 18 Oktober organiseren wij een programma in de Amsterdam Arena en verzorgen wij matchmaking tussen Nederlandse en Taiwanese bedrijven. Wij nodigen u graag uit op locatie in de Amsterdam Arena om een update te krijgen van de Smart City ontwikkelingen in Taiwan en om in contact te treden met de belangrijkste Taiwanese spelers op dit gebied. Tijdens deze middag krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die de Taiwanese markt biedt op het gebied van Smart Cities. Het betreft hier met name de sectoren Energie, Mobility en Internet of Things/Security.

 

Programma Smart Cities

12:30 Registratie en lunch

13:00 Update Ontwikkelingen Smart Cities Taiwan en Nederland

Keuze uit:

–          Energy

–          Mobility

–          Internet of Things / Security

14:00  Matchmaking (20 minuten per match)

16:00 Netwerkborrel

 

Voor wie is het programma interessant?

Smart Cities is het nieuwe  toverwoord als we kijken naar de ontwikkeling van stedelijke gebieden. Hoe blijven “steden van de toekomst” bewoonbaar, beheersbaar en een prettige plek om te wonen, te werken en onze vrij tijd door te brengen?

De handelsmissie is meer specifiek gericht op smart energy, transportation/mobility  en internet of things/security. De missie wordt geleid door het Institute for Information Industry (III) in Taiwan. III heeft aangegeven voornamelijk geïnteresseerd te zijn om meer te weten te komen over de ontwikkelingen in Nederland en dat de Taiwanese delegatie graag contact wil leggen met mogelijke Nederlandse counterparts. De meeste deelnemers uit Taiwan zijn op zoek naar samenwerkingspartners. Volgens het NTIO in Taiwan biedt deze missie, gezien de snelle ontwikkelingen op het gebied van ICT en Smart Cities in Taiwan, en de deelname van flagship bedrijven zoals Tatung goede kansen aan het Nederlandse bedrijfsleven. De volgende Taiwanese bedrijven en organisaties nemen deel aan de missie:

 

Sector Energy Sector Mobility Sector Internet of Things /Security Other
Tatung Advanced Control System Aewin Institute for Information Industry (III)
Silicon Touch Technology MiTAC Aaeon Industrial Technology Research Institute
Oxygentech /Texsmart International Integrated Systems Inc (IISI) Amobile New Taipei City Computer Association
  Institute for Information Industry (III)    

 

 

Aanmelden

Deelname aan het programma en de matchmaking is kosteloos. Als u geïnteresseerd  bent om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn kunt u zich tot 14 oktober 2016 aanmelden voor deze middag. Indien u geïnteresseerd bent om 1 van de deelnemers individueel te spreken neemt u dan contact op met Cleantech Holland / Rogier Blokdijk (contactgegevens onderaan dit bericht)

 

Locatie Evenement

Amsterdam Arena ArenA Boulevard 1

Amsterdam

Parkeren P1 (onder Arena)

 

Meer informatie

Mocht u nog vragen en / of opmerkingen hebben, neem dan contact op met:

Cleantech Holland

Rogier Blokdijk / Nicole de Borst

+31 (0)79 353 1390.

info@cleantechholland.com


Share:

Comments are closed.