Offshore Wind Matchmakingreis Frankrijk (GDF) > (VOL)

Matchmaking trip

Locatie: France
Datum: van 21-09-2015 t/m 23-09-2015


In navolging van de zeer succesvolle missies met EDF in 2012 en 2014 organiseren Cleantech Holland en FME in samenwerking met Transfer LBC  en de Nederlandse Ambassade in Parijs dit jaar een matchmaking reis met GDF Suez. Een uitstekend moment om de uitvoerders van de 2e toegekende offshore wind tender in Frankrijk te ontmoeten.

Deze tender, welke goed is voor zo’n 1.000 MW, biedt nieuwe kansen voor Nederlandse toeleveranciers nu GDF Suez in navolging van EDF en Iberdrola de leiding heeft gekregen over twee nieuw te bouwen windparken. http://nost-france.org/2014/05/15/gdf-suez-sleept-twee-franse-windparken-op-zee-in-de-wacht/ De 1e dag van deze reis zal in het kader staan van een bezoek en presentatie van uw bedrijf aan de  consortium partners GDF Suez , EDP Renewables en NEOEN Marine.

Voorlopig programma

Maandag 21 september
Einde middag: reis naar Parijs
Avond: Briefing en gezamenlijk diner in Parijs met de Nederlandse deelnemers

Dinsdag 22 september
Ochtend: Collectief bezoek aan GDF
– Presentatie consortium GDF Suez over status quo
– Presentaties Nederlandse deelnemers
Middag: reis naar Le Havre

Woensdag 23 september
B2B meetings met lokale bedrijven uit Le Havre en omgeving
Einde middag: terugreis naar Nederland

In eerste instantie was er een bezoek aan Tréport gepland aangezien daar een van de toekomstige offshore wind parken gebouwd zal worden.
Vanwege de grotere concentratie van toeleveranciers rondom Le Havre, is besloten om de B2B meetings met de lokale bedrijven niet in Tréport maar in Le Havre te laten plaatsvinden.

Gaat u mee?
Deze missie is interessant voor bedrijven die actief zijn in de offshore wind sector en die kennis willen maken met de belangrijke Franse spelers of de bestaande relaties willen verdiepen (energieconcerns, ontwikkelaars/exploitanten, dienstverleners en toeleveranciers).

Deelname en kosten
De kosten bedragen €  1.250,- ex. BTW per deelnemer. FME leden en bedrijven die hebben deelgenomen aan de OW missie Frankrijk 2014 krijgen 10% korting op het deelname bedrag. De reis- en verblijfskosten evenals eventuele overige kosten (bijvoorbeeld voor de huur van een auto of een tolk) zijn voor uw eigen rekening. *Deelname kosten zijn berekend op één deelnemer per bedrijf. Een tweede deelnemer van een bedrijf betaalt € 495,- ex. BTW als bijdrage in de collectieve kosten.

**Missievoucher t.w.v. €1500,- Onder bepaalde voorwaarden kunt u gebruik maken van een missievoucher. Deze kunnen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland aangevraagd worden als ondersteuning voor een uitgaande handelsmissie of collectieve beursinzending met een waarde van maximaal € 1.500,00. Meer informatie over de missievoucher en het aanvraagformulier is te vinden op http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/missievouchers-sib

Aanmelden*
Via deze link kunt u zich aanmelden voor deze missie. Deze aanmeldlink is ook bereikbaar via: https://events.fme.nl/EventRegistration.aspx?id=6f169cf0-e8d2-e411-9e31-0050569109ef

*De deadline voor aanmelding is 29 mei a.s. (Let op: er zijn nog slechts 4 plekken beschikbaar)
*De missie zal doorgaan met een minimale aanwezigheid van 12 bedrijven

Op de activiteit zijn de ‘Algemene voorwaarden FME voor deelname aan de door afdeling internationaal ondernemen georganiseerde activiteiten’ van toepassing. Na inschrijving zal contact met u worden opgenomen voor een individueel intakegesprek. U zult tevens een reis- en verblijf aanbeveling ontvangen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Cleantech Holland
Nicole de Borst
nicole.de.borst@fme.nl
079-3531390 of 06- 8352 4545

Deze missie is supported by TKI Wind op Zee


Share:

Comments are closed.