Holland Paviljoen op Power-Gen 2015 (VOL)

Trade fair

Locatie: Amsterdam
Datum: van 09-06-2015 t/m 11-06-2015


Wilt u exposeren op de invloedrijkste en belangrijkste vakbeurs en conferentie op energiegebied in Europa? Meldt u dan nu aan voor het Holland Paviljoen met behulp van bijgaand formulier!

Van 9 t/m 11 juni 2015 vindt in de Rai in Amsterdam vakbeurs Power-Gen Europe 2015 plaats. Jaarlijks nemen steeds meer bedrijven en organisaties uit de energiesector deel aan de Power-Gen Europe. Ook volgend jaar is de Nederlandse industrie prominent aanwezig met een Holland Paviljoen. Zeker omdat de Power-Gen nu in Nederland wordt gehouden. We willen graag aan de wereld zien wat wij in Nederland doen en kunnen:  Nederlandse bedrijven op het gebied van productie, distributie en toelevering gerelateerd aan energie opwekking alsmede duurzame energie, bundelen hun krachten in een collectieve presentatie.

Meer informatie over de Power-Gen 2015 vindt u op www.powergeneurope.com

Holland Paviljoen op Power-Gen 2015
Vereniging FME  organiseert een Holland Paviljoen op de Power-Gen 2015 in Amsterdam en heeft tijdens de afgelopen beurs in Keulen al  een optie genomen op twee naast elkaar gelegen blokken van in totaal  189 m2. FME organiseert de Nederlandse deelname aan POWER-GEN Europe in afstemming met Dutch Gas Turbine Association (DGTA).

Promotie
Traditiegetrouw wordt de Nederlandse inzending ondersteund door verschillende promotionele activiteiten. In overleg met de deelnemers zal worden gekeken naar geschikte aanvullende ondersteunende activiteiten, waarvoor uw relaties uitgenodigd kunnen worden. Met deze promotionele activiteiten wordt de zichtbaarheid en de uitstraling van het paviljoen vergroot.

Er staat daarbij een professioneel team voor u klaar gedurende de voorbereiding en uitvoering van de vakbeurs zodat u volledig wordt ontzorgd. En tot slot behaalt u een financieel voordeel wegens de spreiding van gezamenlijke kosten zoals standbouw en – ontwerp, gemeenschappelijke ruimtes, hostess en catering, energie etc.

Kosten
De investering voor deelname bedraagt € 995,00 per m2 all in (ex. BTW). Voor FME, DGTA en leden van Dutch Energy Solutions is er een gereduceerd tarief van  €895,00 per m2 all in (ex. BTW). Uw minimale standaardstand grootte dient 9m2 (exclusief het aandeel in het collectieve gedeelte) te zijn.

Bovengenoemde kosten zijn inclusief grondhuur, standbouw, organisatie, catering, deelnemersbijeenkomst, promotionele activiteiten en basis vermelding in de online catalogus, internet, schoonmaak enz. De vierkante meters van de collectieve ruimte worden verdeeld onder de deelnemers.

Bovengenoemde kosten zijn exclusief BTW en exclusief reis- en verblijfkosten, kosten voor transport, verzekering van de expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand.

Aanmelden
Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan het Holland Paviljoen op de
Power-Gen 2015? Dan verzoeken wij u bijgaand deelnameformulier zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 1 november 2014  terug te sturen.

Let op! Bij de indeling van het paviljoen zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding.

Deelnemersbijeenkomst
Na de deelnemersbijeenkomst ontvangt u een factuur voor 50% van de kosten, de resterende 50% volgt na afloop van de beurs.

2015 Power-Gen Aanmeldingsformulier
Algemene Voorwaarden FME Afdeling Internationaal Ondernemen – def 2014


Share:

Comments are closed.