Holland Solar Meeting Point: Fantastische ontmoetingsplaats

Trade fair

Locatie: Hamburg
Datum: van 15-09-2015 t/m 17-09-2015


Van 15 – 17 September a.s. vindt de European Photovoltaic Solar Energy Conference and Exhibition (EU PVSEC 2015) plaats in de CCH Congress Centre Hamburg. Deelnemen aan deze beurs is een uitgelezen kans uw bedrijf te presenteren op dit duurzame energie evenement bestaande uit een vakbeurs en conferentie. Het conferentieprogramma vindt plaats van 14 – 18 september a.s. Meer informatie over de beurs en het conferentieprogramma vindt u op: https://www.photovoltaic-conference.com/

Een opvallend Holland Solar Meeting Point
Op de drukbezochte EU PVSEC biedt het Holland Meeting Point een opvallende en professionele stand waarbij u een uitstekende gelegenheid krijgt uw producten en diensten te exposeren en gasten te ontvangen. Hiermee valt u niet weg op deze vakbeurs en nemen wij de complete voorbereidings- en organisatietijd voor u uit handen! Wilt u niet deelnemen met een stand maar wel aanwezig zijn op het paviljoen, dan kunt u ook kiezen voor een posterpresentatie. Deze manier van deelname is laagdrempelig maar zorgt voor goede zichtbaarheid op het paviljoen en uw organisatie wordt gewoon meegenomen in de beurscatalogus.

Naast de zichtbaarheid van het paviljoen worden er diverse promotionele activiteiten, zoals een netwerkborrel georganiseerd op het paviljoen.

Deelnamemogelijkheden
Cleantech Holland organiseert in samenwerking met Holland Solar een collectieve inzending op deze belangrijke vakbeurs. Cleantech Holland heeft een optie genomen op een eilandstand en biedt diverse deelnamemogelijkheden aan. Leden van FME en Holland Solar krijgen korting op de deelnameprijs. In onderstaande tabel vindt u de diverse deelnamemogelijkheden.

U kunt zelf bepalen welk pakket het beste bij u past, u kunt al deelnemen vanaf € 1950,- all-in:

Poster stand Small Stand
Afmeting 3 m² 6 m²
Toegangskaarten 1 2

Gebruik collectieve ruimte

–       Hostess

–       Faciliteiten

–       Warme –en koude dranken

–       Koekjes, nootjes e.d.

–       Holland promomiddelen

X X

Exposure in div. publicaties

–       Brochure

–       Groot scherm in lounge

–       Persmap

 

X

 

X

Toegang tot netwerkreceptie + uitnodigen gasten X X
Deelnameprijs 3.750,- 6.590,-
Prijs voor FME en Holland Solar Leden 3.450,- 6.250,-
Extra korting met missievoucher**       – 1.500,-       – 1.500,-

 

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW, reis- en verblijfkosten, kosten voor transport, extra voorzieningen in de stand en verzekering van expositiegoederen.

Gebruik een missievoucher via RVO!
**Missievoucher t.w.v. €1500,- Onder bepaalde eenvoudige voorwaarden kunt u gebruik maken van een missievoucher. Deze kunnen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland aangevraagd worden als ondersteuning voor een collectieve beursinzending met een waarde van maximaal € 1.500,00. Meer informatie over de missievoucher en het aanvraagformulier is te vinden op http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/missievouchers-sib
Cleantech Holland helpt u graag verder voor advies.

Aanmelden
Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan het Holland Paviljoen op de EU PVSEC 2015?Dan verzoeken wij u bijgaand aanmeldingsformulier zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 15 juli a.s. terug te sturen per mail aan: info@cleantechholland.com

Let op! Bij indeling van het paviljoen zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding.

Deelnemersbijeenkomst
Voorafgaand aan de beurs zal een deelnemersbijeenkomst worden georganiseerd. Na aanmelding ontvangt u hierover meer informatie. Na de deelnemersbijeenkomst ontvangt u een factuur voor 50% van de kosten, de resterende 50% volgt na afloop van de beurs.

Vragen of meer informatie?
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met:

Cleantech Holland/FME
Rogier Blokdijk of Nicole de Borst
T: 079 3531390 of nicole.de.borst@fme.nl

Supported by Holland Solar


Share:

Comments are closed.