Holland Paviljoen op de Water Energy Technology and Environment Exhibition (WETEX).

Trade fair

Locatie: Dubai
Datum: van 21 Oct, 12:00 t/m 23 Oct, 12:00


De Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) investeert de komende jaren 27 miljard dollar in cleantech oplossingen (voor water, energie en milieu). Daarnaast vindt in 2020 de World Expo plaats in Dubai. De WETEX is de uitgelezen mogelijkheid om jouw organisatie voor te bereiden en voor te selecteren om hieraan mee te kunnen doen.

Gezien de ambitie van de VAE en de daarbij horende mogelijkheden voor de Nederlandse sector, werken Cleantech Holland, FME, NWP, Water Alliance, ENVAQUA en de TopSector Energie voor het 4e jaar op rij samen om zich in Dubai te presenteren. Wij willen Nederland op de WETEX promoten als land van kennis en kunde op het gebied van watertechnologie, duurzame energie en milieutechnologie door de realisatie van een landenpaviljoen waar Nederlandse organisaties aan deel kunnen nemen. De gehele Nederlandse cleantech sector staat centraal.

In het Holland Paviljoen is ruimte voor individuele bedrijfspresentaties, ook kunnen deelnemers gebruik maken van de ruime collectieve Holland Lounge waar je bezoekers en gasten kunt ontvangen. Daarnaast ondersteunen wij in samenwerking met DEWA en de Dubai Chamber of Commerce and Industry verschillende B2B activiteiten zoals matchmaking en bedrijfspresentaties.

Voordelen

Voor de deelnemers in het Holland Paviljoen worden veel organisatorische zaken uit handen genomen. Verder heeft een collectieve stand een grote aantrekkingskracht op bezoekers, zijn de kosten lager en wordt het paviljoen bezocht door pers- en VIP-groepen. Daarnaast werken we samen met DEWA en de Dubai Chamber of Commmerce and Industry om verschillende B2B meetings te organiseren en ondersteunen. In de afgelopen jaren hebben wij met DEWA een goede relatie opgebouwd en DEWA ondersteunt ons in het maken van afspraken met autoriteiten en met de voorbereidingen voor de EXPO2020. We werken daarnaast ook samen met de ambassade en het consulaat om deelnemers te ondersteunen in het zaken doen in de Verenigde Arabische Emiraten en de golf regio.

Bezoekers

DEWA organiseert al sinds 1999 de Water, Energy, Technology and Environment Exhibition (WETEX) in Dubai. Op dit zeer internationale event presenteren 2016 deelnemers uit meer dan 53 verschillende landen hun kennis en kunde middels een “country pavilion”.

Meer dan 35.000 deelnemers waaronder wereldleiders, internationale beleidsmakers, management uit de industrie, investeerders, deskundigen, academici en journalisten bezoeken jaarlijks de WETEX. Iedereen is op zoek naar praktische en duurzame oplossingen voor de hedendaagse duurzaamheidsvraagstukken en uitdagingen op het gebied van klimaatverandering.

Extra informatie

Aanmelden

Is je belangstelling gewekt en wil je deelnemen aan het Holland Paviljoen op de WETEX 2019? Dan verzoeken we je dit deelnameformulier uiterlijk 12 juli 2019 terug te sturen. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Deelnemersbijeenkomst

Er zal voorafgaand aan de beurs een deelnemersvergadering worden georganiseerd bij FME in Zoetermeer om praktische zaken met elkaar te bespreken. Pas na de deelnemersbijeenkomst ontvang je een factuur voor deelname.Share:

Comments are closed.