Holland Paviljoen Global Power & Energy Exhibiton (GPEX)


Locatie: Barcelona
Datum: van 17 Sep, 09:00 t/m 20 Sep, 18:00


De Energietransitie is in volle gang en de Global Power & Energy Exhibition is het evenement om dit te ervaren:  De Nederlandse industrie hier laten zien welke innovaties, producten en diensten we leveren voor Energie Opwekking, Opslag, Distributie, Verduurzaming en Besparing. Daarom organiseren we van 17 tot en met 20 september 2018 een Holland Paviljoen op de Global Power & Energy Exhibiton (GPEX) en Gastech.

 

info_1.jpg

In het Holland Paviljoen is ruimte voor individuele bedrijfspresentaties en kun je als deelnemer ook gebruikmaken van een ruime collectieve Holland Lounge waar bezoekers en gasten kunnen worden ontvangen. Daarnaast ondersteunen wij je bij verschillende commerciële activiteiten zoals matchmaking en bedrijfspresentaties.

info_2.jpg

Voordelen

Voor de deelnemers in het Holland Paviljoen worden veel organisatorische zaken uit handen genomen in vergelijking met het op eigen kracht aan een vakbeurs deelnemen. Verder heeft een collectieve stand een grote aantrekkingskracht op bezoekers, zijn de kosten lager en wordt het paviljoen bezocht door pers- en VIP-groepen. In overleg met de deelnemers kijken we ook naar geschikte aanvullende  ondersteunende activiteiten, waarvoor je je elaties kunt uitnodigen. Met deze promotionele activiteiten wordt de zichtbaarheid en de uitstraling van het paviljoen vergroot.

Gastech

De GPEX wordt op dezelfde locatie gehouden als ’s werelds grootste Gas & LNG vakbeurs, de vakbeurs Gastech (17 tot en met 20 september 2018). Op dit moment is de Gastech 2018  al voor 80% volgeboekt. Voor Nederlandse bedrijven uit de GAS en LNG-sector is het Nederlandse paviljoen een prima plek om zich te presenteren.

Bezoekersprofiel

Op dit zeer internationale event presenteren meer dan 200 exposanten hun kennis en kunde. De organisatie verwacht 30.000 internationale bezoekers voor de editie in 2018. 180 sprekers zullen een interessant conferentieprogramma gaan verzorgen.

Toelichting op deelnametarief

De minimale standaardstand grootte is 6 m2 (exclusief het aandeel in het collectieve gedeelte). Het deelnametarief is inclusief grondhuur, standbouw, organisatie, catering, deelnemersbijeenkomst, promotionele activiteiten en basis vermelding in de online catalogus, internet, schoonmaak enz. De vierkante meters van de collectieve ruimte worden verdeeld onder de deelnemers. Als de GPEX 2018 als strategisch wordt aangemerkt door de Topsector Energie dan kunnen we de centrale loungeruimte grotendeels uit de subsidie betalen. Genoemde kosten zijn exclusief BTW, exclusief reis- en verblijfkosten, kosten voor transport, verzekering van de expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand.Share:

Comments are closed.