Hannover Messe 2015: Holland Energy House in Hal 27 (VOL)

Trade fair

Locatie: Hannover
Datum: van 13-04-2015 t/m 17-04-2015


Unieke kansen voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen

Op het gebied van techniek is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: De Hannover Messe. In 2013 trok deze beurs 6.550 exposanten uit 62 landen met 220.000 bezoekers uit 93 landen. Dit is hét evenement voor de technologische industrie, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma. Voor deze editie van de Hannover Messe kunnen bedrijven, organisaties en kennisinstellingen in de energiesector zich door middel van het Holland Energy House presenteren in Hal 27, Energy Generation and Storage. Voor de volgende energie subsectoren is deze beurs de “place to be”:

 • Smart Grids
 • District Heating
 • Geothermie
 • E-Mobility
 • Energie Opslag
 • Solar
 • Systeem Integratie
 • Energie Efficiency
 • Bio-energy
 • Wind
 • Infrastructuur
 • Renewables

Meer info: http://www.hannovermesse.de/en/for-exhibitors/trade-fair-line-up/energy

Ons Holland Energy House heeft naast een collectieve ruimte met een bargedeelte en catering, ruimte voor deelnemers om zich te presenteren. Vanuit deze eilandstand, dat zorgt voor een open representatieve uitstraling, zullen wij activiteiten organiseren.

Contacten op hoog niveau

Met deelname aan de Hannover Messe verzekert u zich van contacten op kwalitatief hoog niveau, die tot serieuze verkoopresultaten en kennisrelaties kunnen leiden. Op de Energie vakbeurs op Hannover Messe is de hele waardeketen uit de energiesector aanwezig – van energieopwekking, levering en opslag tot en met transmissie en distributie aan smart grids.

 

Voor de editie 2015 is een goede locatie in hal 27 gevonden, in de loop van de bezoekers.

Holland Energy House heeft een optie genomen op 100 m² in hal 27. De kosten voor deelname bedragen € 895,00 perm² all in. Leden van FME betalen een gereduceerd tarief van

€ 849,00 per m2. Deze prijs is een all-in prijs want inbegrepen zijn de grondhuur, standbouw, internet, organisatie, catering, deelnemers bijeenkomst en de promotionele activiteiten. Voor dit bedrag neemt de organisatie u de complete voorbereiding ten aanzien van standbouw uit handen. Daarnaast profiteert u van de collectieve uitstraling van het Holland Energy House. De minimale stand grootte is 6 m². De m2 van de collectieve ruimte (keuken/opslag en ontvangstruimte) worden verdeeld onder de deelnemers (reken op 2-3 m2 per bedrijf).

 

Missievouchers voor startende exporteurs

Startende exporteurs die een (nieuwe) buitenlandse markt willen verkennen, kunnen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een missievoucher aanvragen voor een collectieve beursinzending met een waarde van maximaal € 1.500,00. De missievoucher is een soort tegoedbon. Meer informatie over de missievoucher en het aanvraagformulier is te vinden op http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/missievouchers-sib

 

Extra promotionele activiteiten zullen bijdragen aan meer traffic op de beursvloer. Kosten voor transport, verzekering van expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand zijn voor eigen rekening.

Voor incubators en startende ondernemingen voor wie een gewone deelname nu nog niet mogelijk is, zijn er mogelijkheden zich te presenteren in de collectieve ruimte. Neem gerust contact op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

 

Inschrijving

Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan het Holland Energy House in hal 27 op de Hannover Messe, vul dan bijgaand deelnameformulier zo spoedig mogelijk in, maar uiterlijk

1 november 2014. Het deelnameformulier graag terug sturen naar: ingrid.kerklaan@fme.nl . Bij de indeling van de stand zal rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding.

 

Deelnemersbijeenkomst

Voorafgaande aan de beurs zal een deelnemersvergadering plaatsvinden. Na de deelnemersvergadering ontvangt u een factuur voor 50% van de kosten, de resterende 50% volgt na afloop van de beurs.

 

Meer informatie

Voor vragen over de beurs kunt u terecht bij:

 

In 2015 is de Hannover Messe nog groter dan in 2014.

Meer informatie over de industriële vakbeurs vindt u op www.hannovermesse.com. Industrial Automation, Energy, Comvac, Surface Technology, MDA, Wind, Mobilitec, Industrial Greentec, Research & Technology, Industrial Supply en Digital Factory zijn de toptrends op deze Hannover Messe. Het evenement heeft een ongekende internationale uitstraling, niet alleen bij het bedrijfsleven in Duitsland, maar ook bij journalisten, politici en opinieleiders.

Meer informatie over de Energie vakbeurs als onderdeel van de Hannover Messe

http://www.hannovermesse.de/en/about-the-trade-show/program/tradeshows-lineup/energy


Share:

Comments are closed.