Gulf Business Dialogue

Seminar

Locatie: Den Haag
Datum: 03-11-2017, Tijd: van 13:30 tot 18:00


Ben je een ondernemer met interesse in de Golfregio? En wil je in één middag jouw zakelijke netwerk vergroten, kennismaken met de Nederlandse ambassades in deze regio en informatie inwinnen over de Golfstaten? Kom dan vrijdag 3 november naar de Gulf Business Dialogue op het Ministerie van Buitenlandse Zaken te Den Haag. 

Deze netwerkbijeenkomst richt zich op het zakelijke potentieel van de 6 Golfstaten, de actuele uitdagingen in de regio en het opdoen van relevante contacten. Tijdens de openingssessie delen ondernemers en experts hun visie op het ondernemingsklimaat in de Golf en geven zij praktische tips voor zakendoen in de regio.

Op de informatiemarkt kan je persoonlijk advies inwinnen bij de plaatsvervangende Nederlandse ambassadeurs in de Golfstaten. Ook kan je pitches bijwonen over actuele onderwerpen of meer te weten komen over best practices uit de regio. Bovendien krijg je informatie over relevante sectoren en onderwerpen zoals agrofood, water, energie, LS&H, advies en financiering, en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Rogier Blokdijk, business development manager bij FME Cleantech Holland is tijdens deze middag beschikbaar voor al jouw vragen over ondernemen in de duurzame energie sector in de Golfregio.Share:

Comments are closed.