European Utility Week, 3 – 5 November 2015

Conference

Locatie: Wenen
Datum: van 03-11-2015 t/m 05-11-2015


Wilt u exposeren op het grootste en meest uitgebreide evenement op het gebied van Smartgrids, transmissie & distributie, metering, renewable energy integration, energy efficiency en IT oplossingen in Europa? Meldt u dan nu aan voor het Holland Paviljoen met behulp van bijgaand formulier!

Van 3-5 November 2015 vindt tijdens drie volle dagen de European Utility Week plaats in Wenen, Oostenrijk. De European Utility Week trekt meer dan 10.000 internationale experts op het gebied van Smart Energy. Meer dan 350 Utilities en 375+ exposanten zijn vertegenwoordigd tijdens de European Utility Week met een uitgebreid conferentieprogramma bestaand uit de wereldtop binnen de energy sector.

Dit is de Europese beurs voor bedrijven en organisaties die actief zijn op het gebied van;
 Smart Grids
 Energie Opslag
 Energie Distributie
 Renewable Integration
 IT oplossingen
 Smart Homes
 Smart Meters
 Utilities
 Water

Dit is de beurs om in contact te komen met Europese Utility companies zoals E.ON, ENEL, EDRF, GDF Suez, RTE, Iberdrola, Stattkraft, vattenfall en veel meer. Meer informatie over de European Utility Week vindt u op de website http://www.european-utility-week.com/Pages/News/13731

Een opvallend Holland Paviljoen
Op de drukbezochte en grote European Utility Week biedt het Holland Paviljoen een opvallende en professionele stand waar u een uitstekende gelegenheid krijgt uw producten en diensten te exposeren en gasten te ontvangen. Hiermee valt u niet weg in de menigte op deze immens grote vakbeurs! Daarnaast nemen wij u de complete voorbereidings- en organisatietijd uit handen.

De Nederlandse inzending wordt ondersteund door verschillende promotionele activiteiten. In overleg met de deelnemers zal worden gekeken naar geschikte aanvullende activiteiten, waarvoor uw relaties uitgenodigd kunnen worden. Met deze promotionele activiteiten wordt de zichtbaarheid en de uitstraling van het paviljoen vergroot.

Kosten deelname
U kunt kiezen uit 3 pakketten: Poster Stand (3 m²), Small Stand (6 m²), Regular Stand (9 m²). Onderstaand een schematische overzicht van de diverse mogelijkheden.

Poster stand Small Stand Regular Stand
Afmeting 3 m² 6 m² 9 m²
Toegangskaarten* 1 2 3
Kosten Individuele Standruimte 2.450,- 4.800,- 7.150,-

Vaste Bijdrage collectieve ruimte

–       Hostess

–       Faciliteiten

–       Warme –en koude dranken

–       Koekjes, nootjes e.d.

–       Holland promomiddelen

950,-

 

 

1.500,- 1.900,-
Deelname extra persoon 175,- 175,- 175,-
Wifi X X X

Exposure in div. publicaties

–       Brochure

–       Groot scherm in lounge

–       Persmap

 

X

 

X

 

X

Toegang tot netwerkreceptie + uitnodigen gasten X X X
Ruimte voor bedrijfsproduct – in overleg X

Toegangskaart Conferentie

 

X
Totaal prijs 3400,-  6300,- 9.050,-
Totaal prijs FME leden/ leden Dutch Power

 

3.300,-

 

6100,-

8.750,-
Extra korting met missievoucher** – 1500,- -1500,- -1500,-

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW, reis –en verblijfskosten, kosten voor transport, extra voorzieningen in stand en verzekering van de expositiegoederen.
* Entree kaart voor de beurs en gebruik van de Holland Lounge en faciliteiten

**Missievoucher t.w.v. €1500,-
Onder bepaalde voorwaarden kunt u gebruik maken van een missievoucher. Deze kunnen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland aangevraagd worden als ondersteuning voor een collectieve beursinzending met een waarde van maximaal € 1.500,00. Meer informatie over de missievoucher en het aanvraagformulier is te vinden op http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/missievouchers-sib
U kunt ook contact opnemen met ondergetekenden voor meer informatie, dan helpen wij u verder.

Aanmelden
Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan het Holland Paviljoen op de European Utility Week 2015? Dan verzoeken wij u bijgaand aanmeldingsformulier zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 15 juli a.s. terug te sturen naar: info@cleantechholland.com
Let op! Bij de indeling van het paviljoen zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding.

Deelnemersbijeenkomst
Voorafgaand aan de beurs zal er een deelnemersbijeenkomst worden georganiseerd. Na aanmelding ontvangt u hierover meer informatie.
Na de deelnemersbijeenkomst ontvangt u een factuur voor 50% van de kosten, de resterende 50% volgt na afloop van de beurs.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u direct contact opnemen met:
Nicole de Borst, T: 079 353 1390, E: nicole.de.borst@fme.nl
Rogier Blokdijk, T: 079 353 1295 E: rogier.blokdijk@fme.nl (Manager Cleantech Holland)


Share:

Comments are closed.