European Photovoltaic Solar Energy Conference and Exhibition (PV SEC)

Conference

Locatie: Amsterdam
Datum: van 25-09-2017 t/m 28-09-2017


Neem deel aan het Holland Paviljoen tijdens de EU PVSEC in Amsterdam RAI, 25-28 september 2017

De EU PVSEC is wereldwijd de grootste internationale conferentie voor PV onderzoek, technologieën en toepassingen. Op dit internationaal georiënteerde evenement presenteren dit jaar 1742 experts uit 73 landen hun kennis en kunde om zaken te doen, te netwerken, en de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van zonnestroom te bespreken.

Holland Paviljoen

FME / Cleantech Holland organiseert, in samenwerking met Holland Solar en het TKI Urban Energy , een Holland Paviljoen op de European Photovoltaic Solar Energy Conference & Exhibition in Amsterdam.

Deelnemen aan dit Holland Paviljoen is een uitgelezen kans je bedrijf te presenteren op dit internationale PV evenement bestaande uit een wetenschappelijke conferentie, meerdere parallelle evenementen, en een internationale zonne-energievakbeurs. We hebben inmiddels een optie genomen op een eilandstand van 48 m2 op een goede locatie op de beursvloer, zodat bezoekers aan de conferentie en de parallelle evenementen eenvoudig ook een bezoek kunnen brengen aan het Holland Paviljoen.

In het Holland Paviljoen is ruimte voor individuele bedrijfspresentaties van deelnemers. Deelnemers kunnen tevens gebruik maken van een ruime collectieve Holland Lounge waar zij bezoekers en gasten koffie en thee kunnen aanbieden, en rustig met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Voordelen

Een collectieve stand heeft een grote aantrekkingskracht op bezoekers, de kosten voor deelnemende organisaties is lager dan als deze op eigen kracht aan een vakbeurs/conferentie deelnemen, en de collectieve stand wordt in de regel goed bezocht door pers- en VIP-groepen. Daarnaast worden veel organisatorische zaken de deelnemende organisaties uit handen genomen.

Deelnemersbijeenkomst

Voorafgaand aan de beurs zal een deelnemersvergadering worden georganiseerd bij FME in Zoetermeer om praktische zaken met elkaar te bespreken. Pas na de deelnemersbijeenkomst ontvang je een factuur voor deelname.

Deelnemersbijeenkomst

Het Enterprise Europe Network organiseert gratis matchmaking op de PVSEC. Klik hier voor meer informatie.

 Aanmelden

Is je belangstelling gewekt en wenst je deel te nemen aan het Holland Paviljoen op de EU PVSEC 2017 dan verzoeken wij je het aanmeldingsformulier zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 21 juli 2017 terug te sturen naar Ingrid.Kerklaan@FME.nl. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Kosten voor deelname
EU PVSEC 2017 Full Service Standbouw en Deelname
Eigen standruimte Individuele deelnemersruimte van ongeveer 5m2 voor eigen bedrijfspresentatie inclusief bedrukte posterwand en bedrijfslogo. Vanuit de eigen standruimte is er een doorloop naar de collectieve ruimte met zitjes en bargedeelte
Exposanten kaarten* 2
Collectieve Ruimte (Holland Lounge)

Grenst aan eigen standruimte

B2B meeting plek tafels en stoelen

Bar met aanbod warme en koude dranken

Dagelijkse schoonmaak

Exposure en Promotie

Beursregistratie

Brochure en persmap

Programma ter promotie Nederlandse zonne-energiesector

Netwerkreceptie en ontvangst delegaties op de stand

Deelnamekosten 995,00 EURO
Standaard deelname bedraagt 995,00 Euro. Heb je meer ruimte nodig ; neem gerust contact met ons op.

Meer informatie:

 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met:

Rogier Blokdijk T:  079-3531295 E: rogier.blokdijk@fme.nl
Ingrid Kerklaan T: 079-3531284 E: ingrid.kerklaan@fme.nl

 

Voor meer informatie, kijk op de: EU PVSEC-website.

Voorbeeld van een Holland PaviljoenShare:

Comments are closed.