Holland Lounge op de Ecomondo; de beurs voor duurzame energie, afvalverwerking, recycling en e-mobility.

Conference

Locatie: Rimini
Datum: van 05 Nov, 12:00 t/m 08 Nov, 12:00


 

Wil jij je bedrijf presenteren op een van ‘s wereld grootste en best bezochte vakbeurzen voor duurzame energie, recycling, afvalwerking en e-mobility.? Dan moet je absoluut aanwezig zijn op de Ecomondo 2019 waarbij de focus ligt op Green & Circular Economy. De Ecomondo is een internationaal georiënteerde beurs, waar je bedrijven uit de hele wereld ontmoet

Kerntechnologieën Ecomondo 2019

  • Afvalverwerking en recycling
  • Biobased Industry
  • Water
  • Lucht
  • Bodemsanering
  • Energie
  • Mobiliteit en omgeving
  • Solar

Profiteer van de voordelen van de Holland Lounge

De Holland Lounge biedt naast een collectieve ruimte met facilitaire voorzieningen, gelegenheid voor de ontvangst van relaties en de mogelijkheid voor individuele bedrijfspresentaties. De stand krijgt een open, representatieve uitstraling waarbij de Holland branding wordt toegepast voor de zichtbaarheid.

Samen met de Nederlandse Ambassade in Rome en het Consulaat-Generaal in Milaan organiseren we verschillende activiteiten rondom circulaire economie en e-mobility. In samenwerking met een aantal Italiaanse partners zetten we een randprogramma op met prominente Nederlandse experts tijdens onder andere de grote nationale conferentie Stati Generali della Green Economy en een Nederlands-Italiaanse workshop. In onze communicatie promoten we op diverse manieren de Nederlandse aanwezigheid. Op de Holland Lounge organiseren we ook een netwerkevent.

Deelname

Deelname kost € 2.700 (excl. btw) per presentatie. Inbegrepen zijn de grondhuur, standbouw, aanmeldkosten, standtoeslagen, organisatie, catering, deelnemersbijeenkomst en de promotionele activiteiten. De Holland Lounge biedt ruimte voor minimaal 6 bedrijven. Er is mogelijk sprake van een staffel-systeem. Afhankelijk van het aantal bedrijven kan de prijs nog dalen. Binnen de gezamenlijke Holland stand is er ook een speciale plek voor start-ups. Extra voorzieningen nodig of behoefte aan maatwerk? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en de tarieven.

Ecomondo

In 2018 is de Ecomondo bezocht door 116.000 bezoekers (waarvan 12.000 internationale bezoekers) en er hebben 1.200 exposanten deelgenomen aan de beurs. Tijdens de conferenties en workshops gaven meer dan 1.000 sprekers presentaties over de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

De Holland Lounge wordt ondersteund door de RVO, de Nederlandse Ambassade in Rome en het Consulaat-Generaal in Milaan.Share:

Comments are closed.