Economische missie naar de Verenigde Arabische Emiraten

Trade mission

Economische missie naar de Verenigde Arabische Emiraten met Lilianne Ploumen, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam van 29 t/m 31 maart 2015 Steden: Abu Dhabi en Dubai  

Wilt u zakendoen in de Verenigde Arabische Emiraten? Ga dan van 29 t/m 31 maart 2015 mee met de economische missie met Lilianne Ploumen, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam. Verenigde Arabische Emiraten De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) is een van de grootste olie- en gas producerende landen ter wereld. De VAE heeft het meest ambitieuze duurzame energie programma van de GCC-landen (Golf Cooperation Council) en het overige deel van de MENA-regio. Al Maktoum International Airport in Dubai wordt uitgebreid tot het grootste vliegveld ter wereld en is de nieuwe Midfield Terminal in Abu Dhabi in ontwikkeling. Op het gebied van Agro-Food en Waste Management liggen eveneens goede kansen voor Nederlandse bedrijven.

 

Bedrijven Programma

Deze missie biedt u een unieke kans om kennis te maken met veelbelovende projecten binnen deze sectoren en komt u uitgebreid in contact met inspirerende bedrijven die op deze markt actief zijn. U deelt ervaringen en maakt kennis met Nederlandse ondernemers en potentiële zakenrelaties uit de Emiraten. Er is uitgebreid gelegenheid voor zakelijke ontmoetingen tijdens seminars en/of collectieve bezoeken. U kunt tevens deelnemen aan de receptie in aanwezigheid van minister Ploumen en/of burgemeester Aboutaleb. Tevens kunt u van de mogelijkheid gebruik maken om bijvoorbeeld contracten of MoU’s te ondertekenen in het bijzijn van de minister

 

Focus op sectoren en thema’s

  • Energie: toeleveringsindustrie voor de gassector alsook duurzame energie, waaronder ‘clean tech en waste to energy’
  • Luchthavenontwikkeling en (gelieerde) Infrastructuur
  • Agro-food: integrale kassystemen (mid- en high-tech), watermanagement en agrologistiek
  • Waste Management

Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor bedrijven en kennisinstellingen uit genoemde sector.

 

Samenvatting:

Waar: Abu Dhabi en Dubai

Aanmelden + Programma info : klik hier

Deadline Aanmelden: vrijdag 6 maart 2015

Kosten: De kosten van deelname bedragen € 950 per bedrijf (max. twee deelnemers per bedrijf). Bij meer dan twee deelnemers per bedrijf bedragen de meerkosten € 475 per extra deelnemer. Reis- en verblijfskosten en eventuele kosten zoals individueel transport, tolken. zijn voor eigen rekening.

Organisatie: De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (www.rvo.nl) organiseert deze missie in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse ambassade in Abu Dhabi en het consulaat-generaal in Dubai.

Meer informatie: Voor meer informatie over deze economische missie kunt u contact opnemen met Jos Hermsen tel. 088 – 602 1078; e-mail: jos.hermsen@rvo.nl.


Share:

Comments are closed.