ECOMONDO, 2-daags bezoekprogramma

Matchmaking trip

Locatie: Rimini
Datum: van 07-11-2017 t/m 08-11-2017


Rimini, 7-8 November 2017

De ECOMONDO in Rimini is dé Europese beurs voor de volledige Cleantech sector. Bedrijven uit de volledige waardeketen van de circulaire economie, van afvalverwerking tot waterzuivering en van luchtzuivering tot duurzame energie, zijn aanwezig op deze beurs.

De focus van de beurs ligt dit jaar op Green & Circular Economy.

Cleantech Holland/FME organiseert in samenwerking met ENVAQUA en met de ondersteuning van het Nederlands consulaat-generaal in Milaan een bezoekprogramma aan deze beurs.

Vorig jaar besloeg deze beurs 113.000 m2 aan expositie oppervlak waarin 1200 bedrijven zich aan meer dan 105.574 bezoekers presenteerden. Daarnaast kwamen in het conferentieprogramma meer dan 1.000 sprekers aan het woord over de nieuwste ontwikkelingen in deze sector. Bovendien kunnen exposanten gebruik maken van het International Buyers Program waarbij internationale inkopers met jouw onderneming worden gekoppeld.

De beurs richt zich op de volgende 7  technologieën:

•        Afvalverwerking en Recycling: Afvalverzameling en transport, schoonmaakdiensten, afvalverwerking, recycling en herwinning van materialen en energie, bouwafval verwerking en herwinning en bodemverontreiniging.
•        Biobased industry: bio-raffinaderijen, groene/duurzame chemie, anaerobische vergisting en biobrandstoffen.
•        Water: water en afvalwater verwerking, transport en opslag, verwerking van industrieel afvalwater, water management en services.
•        Lucht: luchtzuiveringstechnieken.
•        Bodemsanering: herwinning van land en planten. Monitoren van verontreinigde gebieden.
•        Energie: duurzaam bouwen, duurzame constructies, energie efficiëntie in de industrie, bijstoken, warmteverwerking, ORC, duurzame energie (focus op wind energie).
•        Mobiliteit en omgeving: Duurzame mobiliteit, smart cities.

Klik hier voor meer informatie.


Share:

Comments are closed.