CleanTech Business Day 2014

Conference

Locatie: Rotterdam
Datum: 09-12-2014


Geïnteresseerde bedrijven en organisaties  krijgen via CleanTech Holland korting op de deelnameprijs. Gebruik kortingscode VIPCTH bij het aanmelden.

Hét nationale event van de Nederlandse Cleantech sector

Op 9 december 2014 is de Cleantech Business Day in het WTC Rotterdam dé landelijke ontmoetingsplek voor ontwikkelaars, producenten, afnemers en financiers van Cleantech. De markt voor schone en duurzame technologie groeit wereldwijd met ruim 20% per jaar. Met een verwacht volume van 1.600 miljard euro zal de Cleantech sector in 2020 een van de belangrijkste economische sectoren zijn.

Cleantech Business Day in een notendop

  • Meer dan 100 marktrijpe innovaties te zien op de Cleantech Innovatieshow
  • Internationale Keynote Ron Pernick, auteur van The Cleantech Revolution
  • Speciaal programma over Energieopslag
  • Vijf verschillende programmatracks over Green Transport & Mobility, Energy from Water, Green Industry, Flexible Power Systems en Sustainable Urban Deltas
  • Rondetafelsessies, speed dating, matchmaking en co-creatie sessies
  • Twintig start-ups en mkb-ers maken tijdens de investor pitches kans op € 25.000,-
  • Uitreiking Dutch Sustainable Urban Delta Award
  • Vorig jaar ruim 350 bezoekers

 

In de Investors Lounge krijgen ondernemers de kans zich te presenteren aan een panel van ervaren investeerders en dingen mee naar een aantrekkelijke startsubsidie oplopend tot € 25.000,-.

 

Maak kans op de Dutch Sustainable Urban Delta Award

De Sustainable Urban Delta Award is speciaal voor Nederlandse bedrijven die integrale oplossingen leveren die waarmee (groot)stedelijke delta’s kunnen verduurzamen. Een deskundige jury zal vijf bedrijven nomineren waaruit op 9 december a.s. de winnaar wordt gekozen.

 

Kijk voor het volledige programma op cleantechbusinessday.nl.

 

De Cleantech Business Day is een initiatief van FME en Euroforum samen met de partners Climate-KIC, CleanTech Delta, Innovation Quarter, de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP), ECN, TU Delft, KIC InnoEnergy, YES Delft, Topsector Energie, Stad Rotterdam, RvO, GasTerra, Differ en vele anderen.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met Clustermanager Energie Hans van der Spek MMO via T (079) 353 12 20 of E hans.van.der.spek@fme.nlShare:

Comments are closed.