Business Development en Matchmaking Reis – Offshore Wind Frankrijk, 22 en 23 Oktober 2014

Matchmaking trip

Locatie: France
Datum: van 21-10-2014 t/m 23-10-2014


Parijs en Cherbourg/Caen

Het consortium met onder andere EDF/Alstom (Éolien Maritime France) kreeg in 2012 maar liefst 3 van de 4 zones toegekend rondom Courseulles-sur-Mer, Fécamp en Saint-Nazaire. Na de publieke debatten nemen de projecten op dit moment concrete vormen aan. Een goed moment om kennis te maken met EDF of de bestaande relaties te versterken en tevens de lokale toeleveranciers te ontmoeten. Ditmaal zullen we ook een bezoek brengen aan de regio rondom Cherbourg, dichtbij het toekomstige offshore wind park voor de kust van Courseulles-sur-Mer (500 MW), waar onder andere twee productie en assemblage fabrieken van Alstom zullen worden gebouwd. Verder zijn er circa 140 bedrijven aldaar die actief zijn of zullen worden op het gebied van offshore wind. http://www.developpement-durable.gouv.fr/Presentation-de-l-appel-d-offres.html

Dinsdag 21 oktober (optioneel)

Gezamenlijk diner in Parijs met de Nederlandse deelnemers

 

Woensdag 22 oktober

Collectief bezoek aan EDF

  • Presentatie consortium EDF over status quo
  • Presentaties Nederlandse deelnemers
  • Speeddating EDF en deelnemers: 1 op 1 gesprekken met EDF verantwoordelijken
  • Netwerk lunch/cocktail

 

Donderdag 23 oktober

Bezoek aan Cerrbourg/Caen, B2B ter plaatse met lokale partijen

Individuele matchmaking

Deelname en kosten

De kosten bedragen €950,- ex. BTW per deelnemer. De reis- en verblijfskosten evenals eventuele overige kosten (bijvoorbeeld voor de huur van een auto of een tolk) zijn voor uw eigen rekening.

*Deelname kosten zijn berekend op één deelnemer per bedrijf. Een tweede deelnemer van een bedrijf betaalt €495,- als bijdrage in de collectieve kosten.

Aanmelddatum is inmiddels verlopen: neem contact op als u geintresseerd bent.
Na inschrijving zal contact met u worden opgenomen voor een individueel intakegesprek. U zult tevens een reis- en verblijfs aanbeveling ontvangen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Rogier Blokdijk    Nicole de Borst
rogier.blokdijk@fme.nl   nicole.de.borst@fme.nl
079-3531295   079-3531390

 

Op deze activiteit zijn onze  Algemene Voorwaarden van toepassing. Om deze reis ook echt uit te kunnen voeren is een minimale deelname van 12 bedrijven noodzakelijk.

Deze missie is supported by TKI – WoZ


Share:

Comments are closed.